HOE LANG IS DE RETOURPERIODE?

Elk ongewenst product moet binnen 30 dagen na levering van je Japan Vibe-bestelling worden geretourneerd.

WELKE ARTIKELEN KAN IK RETOURNEREN?

Natuurlijk begrijpen wij best dat iets soms gewoon niet aan je wensen voldoet en dat je het wilt retourneren of ruilen. Zolang de artikelen nog in originele staat zijn, kun je ze binnen 30 dagen retourneren. Bekijk de retourprocedure door hier te klikken.

Om een volledige terugbetaling te ontvangen, moeten alle artikelen ongedragen/ongebruikt en in dezelfde staat als waarin je ze hebt ontvangen naar ons worden teruggestuurd in de originele verpakking. Als een artikel beschadigd, gedragen of in een ongeschikte staat naar ons wordt teruggestuurd, kunnen wij je geen geld teruggeven. Alle artikelen worden geïnspecteerd bij ontvangst.

WANNEER KRIJG IK MIJN GELD TERUG?

Dit kan afhangen van de tijd die de door jou gekozen retourdienst nodig heeft om de artikelen bij ons terug te bezorgen voordat ze in ons magazijn in behandeling worden genomen als retourzending.

GOED OM TE WETEN...
  • We bieden alleen restituties aan op de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt om de bestelling te plaatsen.

  • Voor aankopen waarbij een cadeaubon is gebruikt om het totaalbedrag van de bestelling geheel of gedeeltelijk te dekken, wordt de restitutie eerst op de cadeaubon bijgeschreven.

  • Restituties worden zo snel mogelijk verwerkt zodra we je bestelling in ons magazijn hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat het tot 5 dagen extra kan duren voordat je restitutie op je rekening staat nadat deze is verwerkt.